Ibrahimović na udaru u Italiji: Nije ga briga za crvenu zonu, koristi slavu i položaj kako bi kršio mere

12.04.2021

15:52 >> 16:22

0

Autor: Adam Štulić

Legendarni napadač na meti kritika zbog sedenja u restoranu koji bi trebalo da bude zatvoren

Ibrahimović na udaru u Italiji: Nije ga briga za crvenu zonu, koristi slavu i položaj kako bi kršio mere
Copyright Profimedia/LaPresse - Spada

Zlatan Ibrahimović ponovo je na naslovnim stranama medija u Italiji. Ovoga puta na meti je velikih kritika zbog kršenja mera u borbi protiv virusa korna.

Naime, portal “Fanpage.it” došao je u posed fotografija na kojima je švedski napadač u društvu prijatelja u jednom milanskom restoranu, koji bi trebalo da bude zatvoren.

Kako se Milano nalazi u crvenoj zoni, protokol nalaže da restorani ne mogu da uslužuju mušterija unutar objekta i za stolovima, ali to nije smetalo da Ibra sa nekoliko prijtelja, među kojima je bio i šef restorana, provede zajedničko vreme.

Italijanima je posebno zamestalo to što je Šveđanin, pošto je preležao virus, izabran za kampanju protiv Kovid-19 u Lombardiji, gde u jednom od spotova poziva sugrađane da “koriste glavu i poštuju pravila, drže distancu i nose maske”.

Prema izvorima “Fanpage.it”, koji je redakciji i dostavio fotografije, Ibrahimović i društvo, u kojem je bio i bivši fudbaler Milana Ignacio Abate, napravili su ceh od 300 evra, ali je šef kuhinje u restoranu ispričao nešto drugačiju verziju događaja od nedelje uveče.

– Ibra, Ignacio i još jedan dragi prijatelj su došli da me posete, bili smo tamo nekoliko sati i onda su otišli kući. To je bilo obično druženje prijatelja, koji se vide s vremena na vreme. Nisu ručali, popili smo po čašu vina – kazao je kuvar, koji je potom, nimalo prijatnim rečnikom, odbrusio novinaru koji je insistirao na tome da je restoran, kao i svi drugi, trebalo da bude zatvoren zbog pandemije.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike