I Ksenija je zaslužila medalju: Srpkinja uvek u centru pažnje na borilištima u Tokiju

28.07.2021

13:32

0

Njenom oku ništa ne promiče

I Ksenija je zaslužila medalju: Srpkinja uvek u centru pažnje na borilištima u Tokiju
Copyright TAS/Eurosport

Imali smo na tekvnodno turniru na Olimpijskim igrama u Tokiju zlatnu Milicu Mandić, bronzanu Tijanu Bogdanović, trenerskog giganta Dragana Jovića, ali i još jednu damu malo pozantu široj javnosti.

Ksenija Levai, zvanično najbolji ženski tekvondo arbitar iz 2019. godine, sudila je sva četiri dana takmičenja i to sa svih pozicija, piše Tekvondo Asocijacije Srbije TAS) na svom internet sajtu.

– Obzirom da nam nije dozvoljeno da sudimo takmičarima sa našeg kontinenta, u mečevima za medalje, sudije iz Evrope, pa tako ni ja, nismo imali šanse da sudimo u centru. Jedna od retkih prilika je bio meč u borbi za bronzanu medalju, koju sam sudila u centru, i to drugi dan, u kategoriji žena do 57kg – rekla je Ksenija.

Predsednik TAS Dejan Burčul istakao je da je veoma zadovoljan načinom na koji su tekvondo radnici i sportisti predstavili Srbiju u Tokiju:

– Veoma sam zadovoljan. Vidi se napredak novog rukovodstva, a saradnja i podrška klubova, trenera, i ostalih članova asocijacije, daje nam podstrek za dalji napredak!

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike