Gudurić povređen, a za sudije to nije ni faul?! (video)

31.01.2021

12:39

0

Autor: D. B.

Reprezentativac Srbije nije završio meč Fenera protiv Gazijantepa

Gudurić povređen, a za sudije to nije ni faul?! (video)
Copyright MN Press

Glavobolja za Igora Kokoškova. Njegov Fenerbahče je poražen od Gazijantepa u šampionatu Turske i to posle produžetka 102:97, ali to nije osnovni razlog koji će dodati još koju boru na čelo selektora Srbije.

Tokom uzbudljive utakmice u kojoj je njegov tim imao i 16 poena manjka, povredio se Marko Gudurić, čovek koji je, po opštem mišljenju najzaslužniji za to što je Fener u Evroligi u seriji od osam uzastopnih pobeda u elitnom klupskom evropskom takmičenju.

Do povrede je došlo kada je, tokom druge četvrtine, Gudurić pokušao da se probije između igrača tima Nenada Markovića, Kelija i Ajdina i tom prilikom je dobio udarac kolenom u desnu natkolenicu. Marko je ostao na parketu i tek posle intercencije klupskog lekara uspeo je da se pridigne. Sudije ovo nisu kaznile čak ni faulom.

Kraj meča reprezentativac Srbije je dočekao u civilu, sa nogom podignutom na stolicu, a težina povrede i eventualno odsustvo biće poznato posle detaljnih pregleda. Do momenta kada je povređen Gudurić je sakupio deset poena uz perfektnih 5-5 u šutu za dva.

Kod pobednika Simpson je upisao 22 poena, Hejs je dodao 20 uz šest skokova, dok je Žaite imao 15, ali i 12 skokova i šest asistencija. Ali Muhamed je bio najefikasniji sa 22 poena u timu Igora Kokoš-kova, kapiten Mahmutoglu je dodao 16, A Pjer 13.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike