Furiozan finiš Zenita protiv Bajerna (video)

16.12.2020

18:05 >> 18:16

0

Autor: M. R.

Ruski tim slavio na domaćem terenu posle preokreta - 79:75

Furiozan finiš Zenita protiv Bajerna (video)
Copyright MN Press

Imali su košarkaši Bajerna u drugom poluvremenu vođstvo od 13 razlike, ali su na kraju ipak morali da čestitaju na pobedi igračima Zenita. Rusi su upisali trijumf protiv minhenskog tima posle furioznog finiša – 79:75.

Prvo su u zavšnici treće deonice postigli neverovatan koš sa pola terena. Bilo je to delo Ostina Holinsa, koji je trojkom potpuno vratio ekipu u život. U poslednjoj četvrtini, dva minuta pre kraja susreta Bajern je vodio 75:72. Motivisani Rusi su uspeli da se izvuku iz te nezgodne pozicije i da trijumfuju.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je bivši igrač Crvene zvezde Bili Beron koji je postigao 20 poena, uz vrlo dobre procente šuta za tri (5-4). Odličnu partiju pružio je Vil Tomas – 13 poena, sedam skokova i četiri asistencije.

Pročitajte još

Za tim Andree Trinkijerija nije igrao srpski košarkaš Vladimir Lućić. Kad je poenterski učinak u pitanju, bolji od ostalih bio je Rejnolds sa 13 poena i pet uhvaćenih lopti.

Ekipe iz Minhena posle 14 odigranih utakmica ima devet pobeda i pet poraza, a ruski klub je ostvario učinak od osam trijumfa i četiri neuspeha. Oni imaju da odigraju i dve utakmice koje ranije nisu zbog problema sa virusom korona – sa Panatinaikosom (17. februar) i Olimpijom (22. februar).

U 15. kolu Bajern će već za dva dana na domaćem terenu igrati sa španskom Baskonijom, dok će Zenit isto u petak gostovati u Moskvi gde će odmeriti snage sa CSKA.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike