Uznemirujuće scene u Italiji: Fudbaler se srušio usred utakmice, počeo da se trese, Hitna pomoć intervenisala (Foto/Video)

20.02.2021

18:44 >> 18:47

0

Autor: N. St.

Veliki problemi za mladog poljskog fudbalera

Uznemirujuće scene u Italiji: Fudbaler se srušio usred utakmice, počeo da se trese, Hitna pomoć intervenisala (Foto/Video)
Copyright Profimedia

Utakmicu Serije B između Askolija i Salernitane niko neće pamtiti po golovima, šansama ili pobeid gostiju od 2:0. Ono što je obeležilo meč bilo je nešto što nema direktne veze sa samom igrom.

Patrik Dziček, pozajmljeni fudbaler Lacija, se u 70. minutu samo srušio. Pao je na zemlju, počeo da se trese. Prišli su mu i saigrači iz Salernitane i protivnički igrači, odmah su pozvani lekari. Ušlo je i vozilo Hitne pomoći.

Profimedia

Dobre vesti su stigle nedugo posle toga, povratio je svest i oseća se dobro. Međutim, klupski lekar je otkrio da se to već dogodilo na pripremama.

Imali smo sličan incident u septembru. Posle toga je imao mnogo testova i pregleda i nismo pronašli uzvrok. Sada je u bolnici „Maconi“ u Askoliju, nema potrebe za korišćenjem defibrilatora, jer nema srčanih problema. Bilo mu je potrebno izvući jezik na terenu da se ne bi ugušio usled napada epilepsije – objasnio je Epifano D’Arigo.

Mladi poljski fudbaler u martu puni 23 godine i kako stvari stoje teško da će se vratiti na teren dok se ne pronađu uzroci.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike