Trener Genta: Protiv Slovana i Zvezde smo zaslužili bodove

05.11.2020

22:35

0

Autor: Jovan Terzić

Belgijanac žali zbog poraza u Liberecu i Beogradu

Trener Genta: Protiv Slovana i Zvezde smo zaslužili bodove
Copyright MN Press

Susret sa Crvenom zvezdom za Gent je bio “biti ili nebiti”. Izugubili su i tako šanse za jedno od prva dva mesta u grupi Lige Evrope, odnosno prolaz u šesnaestinu finala, sveli na teoretske.

-Vrlo smo razočarani rezultatom. Trudili smo se da izjednačimo, ali nismo imali sreće. Razočarani smo – konstatovao je pomoćni trener belgijskog kluba, Petar Balet, koji je u Beogradu odmenio koronom zaraženog šefa stručnog štaba, Vima de Dekera.

Gent je posle tri kola na začelju tabele sa tri poraza. Pošto je igrao protiv svih rivala u grupi, pitali smo gostujućeg trenera za mišljenje ko je najviše pokazao i zaslužio prolaz.

-Bile su to tri različite utakmice, imali smo mnogo povređenih igrača, takođe i koronu, pa je nemoguće porediti zbog toga. Hofenhajm je odigrao odlično protiv nas i ne mogu da kažem da smo tu zaslužili bodove, ali protiv Libereca i danas jesmo. Posebno protiv Slovana. Zvezda je, kao i Hofenhjam vrlo dobar tim, ali i za Slovan ne mogu da kažem da je loš, jer treba da igramo još jednu utakmicu – istakao je Balet.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike