Svi Vuletićevi skandali: Ćaskao sa Veljom, napadao Đokovića, valjao se u snegu... (VIDEO)

09.03.2021

14:34 >> 19:44

0

Autor: 24sedam

Vuletić je tokom pet godina u Humskoj često bio u centru pažnje

Svi Vuletićevi skandali: Ćaskao sa Veljom, napadao Đokovića, valjao se u snegu... (VIDEO)
Copyright MN Press

Vladimir Vuletić je ovih dana udarna tema medija u Srbiji, nakon što je u javnosti isplivao snimak između njega i Veljka Belivkuka, zvanog Velja Nevolja, vođe Grobara koji je u pritvoru pod sumnjom za monstruozne zločine. Može se čuti kako Vuletić u prisnom razgovoru Belivuka naziva bratom, kao i on njega, a Belivuk insistira da Vuletiću donese nešto.

O Vuletiću je na konferenciji za medije, tokom koje su prezentovane fotografije likvidiranih i mučenih osoba, koje je navodno ubila grupa Veljka Belivuka, pričao i predsednik Aleksandar Vučić, koji je najavio da će se građani narednih dana biti obavešteni kakve su veze Vuletića sa ovom kriminalnom grupom.

pročitajte još:

Pogledajte i šta su sve mediji poslednjih dana pisali o Vuletiću i njegovim navodnim aferama:

Vuletić je tokom pet godina u Humskoj često bio u centru pažnje. Od samog dolaska u klub, kada su ga žestoko izvređali Savo Milošević i Dragan Đurić na Skupštini kluba, pa do samog odlaska iz kluba, Vuletić je uvek izazivao pažnju svojim izjavama i postupcima.

Veze sa Veljkom Belivukom: Nazivao ga bratom, branio ga u Utisku nedelje

Istraga će pokazati kakve su bile njegove veze sa klanom Veljka Belivuka, a kako je naveo, ostavku je podneo zato što se Partizan nije oglasio povodom hapšenja Belivuka i zbog toga što nije reagovao na, kako kaže kriminalizaciju kluba i poređenja sa Šilerovom, piše Telegraf.

Gostujući u Utisku nedelje ubrzo nakon ostavke, svojski se trudio da odbrani Belivuka, a na svako pitanje o njemu odgovarao je time što je napadao Zvezdu, njene navijače i rukovodstvo.

Iako je isticao da sa Belivukom nije imao bliske kontakte, razgovor koji je presretnut i objavljen, jasno ukazuje da to nije istina i da su komunicirali veoma prisno i prijateljski, a Vuletić mu je čak i rekao “znaš koliko te volim”.

Podsmevao se Novaku Đokoviću zbog korona virusa

U vreme kada je čitav svet udario na Novaka Đokovića nakon što je zaražen korona virusom, a posebno zapadni mediji, koji su ga napadali zbog organizovanja Adrija tura, pridružio im se i Vladimir Vuletić, koji mu se podsmevao na Tviteru, podelivši karikaturu Đokovića koji je prikazan kao korona virus uz ime “Djocovid-19”.

To nije jedini put kada je prozivao Đokovića, već je to uradio i nakon što je Novak Đoković došao na Marakanu u dresu Crvene zvezde na meč protiv Radnika iz Surdulice.

Tada je Vuletić objavio fotografiju Đokovića, koji je u juniorskim danima igrao za Teniski klub Partizan, koji je tada imao kačket tog kluba i crno-beli šal oko vrata, uz poruku koja aludira na “krizu identiteta” kroz stihove Maje Berović.

Printscreen/Instagram.com/pfcbgw

– Ti lutaš bebo. Skren’o si s puta, bebo. To nije ljubav, bebo” – pisalo je u poruci Vuletića.

Grobari ga pre dve i po godine vređali na osnovu navodnog seksualnog opredeljenja

Ipak, Vuletić nije u prošlosti bio toliko dobar sa Grobarima. Tako je u novembru 2018. godn bio na njihovoj meti tokom meča Čukarički – Partizan.
Grobari su ga tada vređali na Banovom Brdu na osnovu navodne seksualne orijentacije.

Ni Vuletić im nije ostao dužan, pa ih je prozvao da naprave promene prvo u svojim redovima, jer su tada još na tribinama bili podeljeni u više frakcija i sa stotinak navijača na tribini.

– Iako zaista nisam čuo najbolje šta to dovikuju, jer ih je bilo manje od stotinu, pa u toj opštoj kakofoniji, sa različitih delova tribina, nisam mogao da zaključim ko mi se obraća. Možda bi bilo dobro da eventualne promene u Partizanu, koje zagovaraju prvo primene u sopstvenim redovima i da umesto kakofonije različitih glasova imamo na tribinama simfoniju jednoglasja. Tako će najbolje pomoći timu da rezultatski stane na noge. Poštujem inače bez izuzetka sve navijače Partizana, ne samo na tribinama, već i u Srbiji, regionu, dijaspori i na njihovo mišljenje gledam kao na rimsku maksimu: “Vox populi – Vox Dei” – glas naroda je i glas Boga – rekao je Vuletić tom prilikom.

Ipak, očigledno je da su ubrzo izgladili odnose, pa su kasnije Vuletić i Belivuk jedan drugog zvali bratom.

Valjanje u snegu

Imao je pored svega ovog i čudno ponašanje za nekoga ko ima zvanje profesora na fakultetu, pa je tako objavljivao kako se samo u šortsu valja u snegu uz reči “briga me za zimu, briga me za sneg, krzno mi je toplo, ja sam pravi medved”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike