Sejduba Suma potvrdio da nije spreman: Dogovor sa šefom bio da uđem u drugom poluvremenu

25.09.2020

12:18 >> 17:31

0

Najbolji igrač Partizana u Belgiji nije mogao da izdrži celu utakmicu i žali zbog ispadanja

Sejduba Suma potvrdio da nije spreman: Dogovor sa šefom bio da uđem u drugom poluvremenu
Copyright MN Press

Omaleni Partizanov Gvinejac nije mogao sam da izbaci Šarloa, mada su sve najozbljnije akcije, pa i izjednačujući gol, došli baš njegovim ulaskom u igru u drugih 45 minuta. Sejduba Suma ističe da je sve urađeno u dogovoru sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem, jer se ne oseća spremnim za celu utakmicu.

-Mnogo mi je žao što smo ispali iz Evrope, jer smo pokazali da pre svega možemo da se nosimo sa ekipama poput Šarloa – priča Suma i nastavlja:

– Pre odlaska za Belgiju svi su komentarisali koliko je Šarloa jak tim, da imaju šest utakmica bez poraza, da imaju tim koji je već nekoliko godina zajedno u koji se ozbiljno ulaže i zna se ko su u belgijskom prvenstvu. Sada, kada je Partizan odigrao dobro, čujem komentare kako Šarloa nije nešto. Pa, ne može jedan tim da danas bude najbolji, a sutra da ne znaju ništa. Mi smo našom igrom njima parirali i pokazali da možemo.

MN Press

Zašto ste odigrali dva različita poluvremena?

-Igrate u gostima, njihovi igrači su izuzetno visoki i brzi. Želeli smo i da oborimo ritam da se ne bismo jurili po terenu s njima i tako izgubili snagu. Spremni su i prebrzi. Znali smo da moramo i možemo bolje što se i pokazalo u drugom poluvremenu.

Šta mislite o svom nastupu?

-Što se mene tiče, ja nisam bio spreman za 90 minuta i to je bio dogovor sa šefom od starta. Imao sam kartone, nisam igrao i želeli smo da mojim ulaskom dobijemo nešto više kada zatreba. Svi smo dali maksimum i bilo bi nam lakše da smo izgubili na penale nego sa dva šuta na gol, jer smo bilo bolji – zaključio je Suma.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike