Ostaje u Realu da igra Ligu šampiona: Luka Jović zna kako se buši mreža Intera, Borusije M i Šahtjora (Video+Anketa)

02.10.2020

08:14 >> 08:26

0

Srbin tokom boravka u Ajntrahtu igrao protiv budućih Realovih protivnika i svima dao po gol

Ostaje u Realu da igra Ligu šampiona: Luka Jović zna kako se buši mreža Intera, Borusije M i Šahtjora (Video+Anketa)
Copyright Luka Jović, Profimedia

Borha Majoral je višak u Realu među napadačima i on će tokom petka ili subote završiti sve formalnosti oko prelaska u Romu na dvogodišnju pozajmicu. To znači da će glavni špic u “kraljevskom klubu” biti, a ko drugi nego, Karim Benzema, dok će mu alternativa ili partner u špicu biti srpski reprezentativac Luka Jović.

Ovo je rezultat solidno potrošenih Jovićevih minuta na terenu u mečevima španskog šampionata, ali i pritiska navijača i medija, koji su shvatili da Zinedin Zidan, ipak, čini nepravdu  neukazujući pravu šansu igraču dovedenom za 60. miliona evra prošlog leta iz Ajntrahta.

Baš golovi u dresu tima iz Frankfurta danas su deo jedne zanimljive priče. Real Madrid će u Ligi šampiona igrati u grupi B sa Interom, Šahtjorom i Borusijom iz Menhengladbaha, a Jović je naime, za vreme igranja u Ajntrahtu  tresao mrežu svim budućim rivalima.

Prvo je otvorio Borusiju u Bundesligi, tokom svoje prve sezone na pozajmici iz Benfike. Ušao je sa klupe i postigao gol za konačnih 2:0. U sledećoj sezoni, u prvoj rundi nokaut faze Lige Evrope bio  je najzaslužniji za eliminaciju Šahtjora, jer je u prvoj utakmici asistirao za 2:2, da bi u revanšu golom doprineo rezultatu 4:1. Protiv Intera dao je jedini pogodak za prolazak i to u Milanu, prelepim lobom preko Handanovića.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike