Ni Lacio nema leka za Srbina: Vlahović postigao 21. gol u sezoni i prestigao legendarnog Batistutu (VIDEO)

08.05.2021

20:27 >> 21:09

0

Centarfor ljubičastih bio na pravom mestu kod asistencije Biragija u 32. minutu

Ni Lacio nema leka za Srbina: Vlahović postigao 21. gol u sezoni i prestigao legendarnog Batistutu (VIDEO)
Copyright Dušan Vlahović foto: Profimedia

Mladi srpski reprezentativac Dušan Vlahović postigao je dva gola u u pobedi njegove Fjorentine nad Laciom rezultatom 2:0- Sa ova dva gola Vlahović je došao do skora od 21. gola u sezoni čime i dalje drži ljubičaste iznad linije ispadanja.

Ovim golovima bivši fudbaler Partizana oborio je rekord slavnog Gabrijela Batistute koji je pre 21 godinu u dresu Fjorentine uspeo da postigne 20 golova u sezoni.

Bio je ovo čak osmi gol Dušana Vlahovića na poslednjih sedam utakmica za Fjorentinu i nastavak sjajne forme u kojoj se Srbin nalazi. Akciju kod vodećeg gola pokrenuo je Nikola Milenković, dok je …

Pročitajte još

u 89. minutu Vlahoviću omogućio novi pogodak asistent Erik Pulgar. Ovaj gol podigao je na noge celu upravu Fjorentine u loži, čak i predsednika Komiza koji nije krio ogromnu radost zbog potvrđene pobede nad Lacijom. Slavili su i igrači. Cela klupa skočila je na mladog Srbina, što je samo pokazalo da su momci Bepea Jakinija pred duel sa Rimljanima bili pod velikim pritiskom i imperativom osvajanja tri boda zbog teške i neizvesne borbe za opstanak.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike