Megvajeru oprošten rvački zahvat, Čelsi dobio zamenu za Kepu

24.10.2020

18:56 >> 19:01

0

Autor: N. St.

Na Old Trafordu mreže mirovale, uz jednu spornu situaciju

Megvajeru oprošten rvački zahvat, Čelsi dobio zamenu za Kepu
Copyright Tanjug/Oli Scarff/Pool via AP

Na „Old Trafordu“ dve nule. Ni Mančester junajted ni Čelsi nisu uspeli da pronađu put do gola u šestom kolu Premijer lige.

Posle 90 i kusur minuta igre su mreže mirovale – 0:0.

Meč su obeležili Hari Megvajer i Eduard Mendi. Defanzivac junajteda je imao rvački zahvat na Cezaru Aspilikueti u kaznenom prostoru, ali ni sudija Markin Etkinson, kao ni njegovi pomoćnici iz VAR sobe nisu u tome videli faul ni penal.

Ono što Frenka Lamparda može da raduje jeste što je konačno pronašao golmana. Mendi je imao nekoliko fantastičnih intervencija, uz jednu glupost kada je umalo postigao autogol, ali srećom po njega to nije bio slučaj. Odbranio je i udarac Edinsonu Kavaniju na debiju.

Takođe, postao je prvi golman još od Petra Čeha koji je na dva uzastopna meča u Premijer ligi sačuvao mrežu. Da stvari budu gore za Kepu Arizabalagu, on nije bio ni na klupi zbog povrede ramena. Prema trenutnom stanju stvari moraće pravo čudo da se desi pa da se najskuplji golman na svetu vrati među stative…

Čelsi je šesti sa devet bodova i čeka ih gostovanje Barnliju, Junajted je 15. sa sedam poena i u narednom kolu dočekuju Arsenal.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike