Ludilo u Italiji: Lukićev Torino nadoknadio tri gola zaostatka, Đuričiću poništen gol

06.02.2021

16:22 >> 16:31

0

Autor: N. St.

Atalanti ni vođstvo od 3:0 nije bilo dovoljno, Specija napravila novo iznenađenje

Ludilo u Italiji: Lukićev Torino nadoknadio tri gola zaostatka, Đuričiću poništen gol
Copyright Tanjug/Fabio Ferrari/LaPresse via AP

Nije gotovo do poslednjeg sudijskog zvižduka. Treba se boriti do poslednje sekunde. Često smo čuli izjave trenera i igrača koji su ovo pričali. U Italiji se pokazalo da je to tačno.

Neverovatan meč odigrali su Atalanta i Torino – 3:3 (3:2).

Izgledalo je da je sve gotovo posle dvadesetak minuta igre. Iličić je doneo prednost domaćinu u 14. minutu, da bi onda usledio blic-krig Gosensa (19) i Murijela (21.minut) za velikih 3:0.

„Bikovi“ su bili uporni i za to su nagrađeni. Palomino je u 41. minutu napravio faul u kaznenom prostoru, loptu je uzeo Beloti i namestio je na „kreč“. Golini je odbranio njegov šut sa penala, ali je sjajni napadač reagovao na odbitak i smanjio zaostatak. U nadoknadi je Bremer pogodio za 3:2.

Napadali su i jedni i drugi u nastavku, bilo je šansi na obe strane, da bi u 85. minutu Verdi izveo savršen slobodan udarac i matirao Golinija za veliki bod gostiju. Saša Lukić je bio na terenu do 55. minuta kada ga je zamenio Baseli, dok je Vanja Milinković-Savić odgledao meč sa klupe.

Specija, najprijatnije iznenađenje Serije A, je pokazala da nije slučajno u društvu najboljih. Produbili su krizu Sasuola – 1:2 (1:1).

Domaćin je poveo preko Kaputa u 25. minutu, da bi Erlik u 39. poravnao rezultat. U 42. je Filip Đuričić zatresao mrežu, ali je VAR poništio njegov pogodak zbog ofsajda. Srpski fudbaler je zamenjen u 64. minutu, a Gijasi je u 78. doneo tri boda Speciji.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike