Lester lako sa Lidsom, Bjelsa priznao grešku

02.11.2020

22:54 >> 22:59

0

Autor: N. St.

Lisice slavile na Eland roudu

Lester lako sa Lidsom, Bjelsa priznao grešku
Copyright Tanjug/Michael Regan/Pool via AP

Stilovi igre dva tima su značili samo jedno – goleadu na „Eland roudu“. Upravo to je i viđeno na terenu.

Posle 90 i kusur minuta igre Lester je na gostovanju savladao Lids – 1:4 (0:2).

Prvu veliku šansu imao je domaćin u prvom minutu, promašili su, usledila je ekspresna kontra, Vardi je ostavio za Barnsa koji je doneo gostima prednost. Umesto 1:0, na semaforu je stajalo 0:1. Upravo je Vardi pravio najveće probleme odbrani, njegov pokušaj glavom je u 21. minutu odbranio Meslije, Tilemans je pratio akciju i zatresao mrežu.

Pročitajte još: Vardiju baš prija Arsenal: Lester prekinuo crnu seriju na “Emiratima”

Na startu drugog poluvremena je Dalas postigao neverovatna gol. Uputio je centaršut sa oko 30 metara, Fuks nije izbacio loptu, Šmajhel to nije očekivao i ona je završila u golu. Pokušavao je Lids da izjednači, ali je Vardi u 76. minutu na sjajan pas Undera smestio loptu u praznu mrežu. Konačan rezultat postavio je Tilemans sa penala, pošto je sudija Mariner iskoristio VAR, pogledao snimak i utvrdio da je faul bio za najstrožu kaznu.

Posle utakmice je trener Lidsa Marselo Bjelsa na sebe preuzeo odgovornost.

– Napravio sam veliku grešku u izboru i strukturi tima u prvom poluvremenu. Nismo kreirali dovoljno šansi da bilo šta zaslužimo nešto više. Ernandezovo šutiranje flašice pošto sam ga zamenio? Šta da kažem za to. Ako je to njegova reakcija na moju odluku ne znam šta tačno ja tu mogu da uradim – rekao je Bjelsa koji je prvi put izgubio dva meča u nizu od kada je preuzeo engleski tim.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike