Gavrić o evrogolu: Šteta što ovako nije ušlo protiv Omonije

21.09.2020

06:12 >> 09:43

0

Autor: 24sedam

Mladi fudbaler Zvezde pričao o utakmici sa Voždovcem

Gavrić o evrogolu: Šteta što ovako nije ušlo protiv Omonije
Copyright MN Press

U „šestici“ Zvezde protiv Voždovca viđeno je nekoliko prelepih pogodaka. Jedan od njih postigao je mladi Željko Gavrić u 20. minutu. Potez koji će se sigurno vrteti na TV-špicama i društvenim mrežama i u narednim danima.

– Pre svega sam zadovoljan zbog pobede i dobre igre celog tima. Uvek je teško igrati posle evropske utakmice, a naročito posle meča koji smo odigrali pre par dana. Veoma sam srećan što sam se ponovo upisao u listu strelaca. Šteta što navijači nisu bili u prilici da uživo vide gol koji sam postigao, ali sam siguran da ću u narednom periodu i u njihovom prisustvu postići lep pogodak. Ostaje žal što protiv Omonije nisam uspeo da postignem gol, šutirao sam iz slične pozicije kao što je to bilo protiv Voždovca, međutim malo je nedostajalo da pogodim mrežu rivala – rekao je Gavrić.

Bio mu je to treći pogodak u crveno-belom dresu.

– Uspeli smo da damo nekoliko lepih golova. Veljko Nikolić i Mirko Ivanić su pronašli sjajan način da se upišu u strelce, ali bih mogao da kažem da sam ja postigao najlepši pogodak. Šalim se naravno. Najbitnija je pobeda koja je stigla kao rezultat rada celog tima. Dobra igra koju smo prikazali nam mnogo znači u ovom trenutku, bitno je da dodatno podignemo samopouzdanje pred izazove koji nas očekuju u narednom periodu – jasan je Gavrić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike