Dobra vest iz Zvezde: Ivanić ponovo trenira

23.10.2020

15:34 >> 15:38

0

Autor: J. T.

Najbolji strelac crveno-belih ove sezone preležao koronu

Dobra vest iz Zvezde: Ivanić ponovo trenira
Copyright MN Press

Da je Mirko Ivanić mogao da igra u Nemačkoj, možda Crvena zvezda i ne bi izgubila od Hofenhajma na startu Lige Evrope (0:2).

Ne vredi, međutim, razmišljati šta bi bilo, pošto najbolji strelac crveno-belih ove sezone nije mogao da nastupi jer je bio zaražen korona virusom.

Po povratku ekipe iz Nemačke, sa “Marakane” je stigla vest koja će obradovati sve navijače uoči predstojećih duela, pre svega Slovan Libereca i Genta u Beogradu, a ona glasi:

“Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava javnost da je naš prvotimac Mirko Ivanić dobio negativan nalaz na korona virus i da se vratio treninzima sa ekipom”. 

Uz to, iz Zvezde navode da se nadaju da će uskoro imati iste informacije i o Geloru Kangi, koji je takođe bio pozitivan na testiranju pre puta u Nemačku.

“Naš klub vrši testiranja igrača na virus Kovid 19 na svakih sedam dana i tako vrši mere prevencije neophodne da zdravlje svih zaposlenih”, ističu crveno-beli.

Pošto se Ivanić vraća treninzima, očekuje se da bude u konkurenciji za nedeljni duel sa Javorom (21.00, stadion Rajko Mitić). Teško da će igrati od starta, ali će verovatno dobiti minutažu u drugom poluvremenu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike