Ćiro u Srbiji primio rusku vakcinu, Hrvatima poručio: Odlična je, brada mi raste kao kod Draže, sve više ličim na Putina

15.02.2021

20:46

0

Autor: Adam Štulić

Legendarni hrvatski trener vakcinisao se protiv virusa korona

Ćiro u Srbiji primio rusku vakcinu, Hrvatima poručio: Odlična je, brada mi raste kao kod Draže, sve više ličim na Putina
Copyright MN Press

Legendarni hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević otkrio je, u razgovoru za tamošnji portal “24sata“, da je u Srbiji primio rusku vakcinu Sputnjik V, dodavši da se oseća odlično. Hrvatske kolege pozvali su harizmatičnog stratega sa željom da provere informaciju da se preko reda vakcinisao u jednoj zagrebačkoj bolnici, ali ih je Blažević odmah demantovao.

– Nisam se ugurao preko reda, ne želim! Da jesam, sad bi mi ti je…a mater – rekao je uz osmeh nekadašnji selektor Hrvatske, dodavši:

– Lepo sam tamo otišao kad sam već mogao, i mogu ti reći, svakoga dana kad se pogledam u ogledalo, sve više ličim na Putina! Raste ta lepa plava kosa, baš je krasna, još samo da izvežbam njegov pogled, i to je to.

Blažević je otkrio da je u Srbiji bio pre desetak dana, dodavši da neće ići po drugu dozu jer su “specijalno za njega Rusi smućkali Sputnjika u samo jednoj dozi.

– Ništa dvaput, ne idem više. Izvadili su mi tamo i krv da vide kako sam reagovao na vakcinu, valjda test na antitela. Čuj, kako sam reagovao – tako da svako malo i bradu moram da podšišam, raste kao kod Draže – rekao je Ćiro BLažević i istakao da je otišao u Srbiju jer “tamo nude najefikasniju i najverodostojniju vakcinu, koje u Hrvatskoj još nema, i ko zna hoće li je biti.

Pročitajte još

– Nemam ja vremena za čekanje i zezanje – završio je u svom stilu iskusni stručnjak.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sata.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike