Čelsi izgubio u 95. minutu, Gvardioli samo bod protiv Bilića

15.12.2020

21:56 >> 21:59

0

Autor: N. St.

Čelsi izgubio u 95. minutu, Gvardioli samo bod protiv Bilića
Copyright Tanjug/Clive Brunskill/ Pool via AP

Dva iznenađenja favorita – jedni su izgubili, drugi su remizirali.

U prvom poluvremenu na „Molinou“ su mreže mirovale. Samo što je drugo poluvreme počelo viđen je gol. Čilvel je poslao savršen centaršut, Žiru se odlično snašao u petercu i pogodio za vođstvo (0:1). Podens je u 66. poravnao rezultat i delovalo je da će meč biti završen remijem. Igrao se peti minut nadoknade, Vulvs je započeo kontru, lopta je došla do Pedra Neta koji je šalje iza leđa Mendija za veliko slavlje „vukova“.

Siti je na „Etihadu“ osvojio samo bod i to protiv pretposlednjeg tima na tabeli. Vest Brom je „otkinuo“ dva poena „građanima“ – 1:1 (1:1).

Domaći tim je poveo u 30. minutu. Sterling je dodao do Gundogana koji je rutinski smestio loptu u mrežu. U 43. minutu su gosti imali slobodan udarac, dosta loša reakcija igrača Sitija, Adžaji šutira, lopta pogađa Dijaza, menja pravac i vara Edersona. Plan ekipe Slavena Bilića je bio jasan – ne primiti gol.

Od tog momenta su se fokusirali na odbranu, branili su se svim snagama i uspeli da se odbrane. Mogli su izabranici Pepa Gvardiole da slave, imali su nekoliko odličnih prilika u samoj završnici, golman Džonston nije dozvolio da lopta završi u golu.

Branislav Ivanović je bio na poštedi, ceo meč je odgledao sa klupe. Imao je priliku i da vidi bes Gvardiole koji je imao žustru raspravu sa četvrtim sudijom, tražio je da meč bude produžen više od četiri minuta. Izvukao se bez reakcije glavnog arbitra Benksa.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike