Čaše, flaše i stolice letele Milanom: Napadnuti navijači Liverpula uoči početka utakmice Lige šampiona VIDEO

07.12.2021

21:15

0

Redsi gostuju u Italiji u okviru poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona

Čaše, flaše i stolice letele Milanom: Napadnuti navijači Liverpula uoči početka utakmice Lige šampiona VIDEO
Copyright Profimedia

Engleski velikan Liverpul ima jednu od najvernijih armija navijača širom sveta i Evrope, a veliku podršku imaju i večeras u Italiji gde gostuju Milanu u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona.

Međutim uoči utakmice došlo je do incidenta kad su navijači Redsa napadnuti, navodno od pristalica Milana u jednom kasfiću u blizini stadiona.

 

 

Oni su gađani flašama i stolicama dok su kako tvrde engleski mediji mirno sedeli u kafiću uživajući uz jelo i piće.

Kako tvrde očevici, grupica od oko 30 navijača italijanskog kluba upala je u mali kafić i počela da gađa navijače Liverpula svime što je im bilo na dohvat ruke.

Čaše, flaše i stolice letele su na sve strane

Jedan navijač, koji je želeo da ostane anoniman, za Eho je rekao da je morao da ode u bolnicu na ušivanje nakon što je pogođen u glavu tokom ovog incidenta. On je naveo da je sedeo u malom kafeu kada je „grupa od oko 30 ljudi obučenih u crbo počela da baca flaše i stolice“.

- Pljuvali su nas i bacali stvari, prevrtali su stolove. Nekoliko navijača (Liverpula, prim.aut.) pokušalo je da pobegne u neki od kafića. Mene je nešto pogodilo u glavu, nisam siguran ni šta je bilo, zaradio sam posekotinu. Uspeo sam da uđem u jedan kafić. Neka devojka mi je stavila peškir na ranu, a kola hitne pomoći su me prevezla u bolnicu na ušivanje - naveo je on uz upozorenje ostalim navijačima da budu pažljivi i poruku da je ima deset šavova na glavi i da čeka dalje preglede.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike