U Dinamu tvrde: Naš golman je namestio meč i zato ćemo ga tužiti (video)

18.11.2020

11:03 >> 11:20

0

Autor: D. B.

Ozbiljne optužbe na račun Miroslava Orlića

U Dinamu tvrde: Naš golman je namestio meč i zato ćemo ga tužiti (video)
Copyright MN Press

U srpskom fudbalu je svašta moguće, pa i da klub tuži sopstvenog golmana! Baš ovo bi mogao da bude rasplet posle utakmice Prve lige Srbije između Dinama i Zemuna u kome su gosti slavili sa 3:2.

Šef stručnog štaba Vranjanaca Dragan Antić naveo je da je golman Miroslav Orlić suspendovan i da će klub pokrenuti postupak zbog dva gola koja je primio tokom utakmice, uz teške optužbe da je reč o čoveku koji ima “problem sa kockom”.

Glavnu ulogu odigrao je golman Orlić, glavni krivac za drugi i treći gol. Dva puta smo vodili, mogao je da uhvati loptu kod trećeg gola, ali namerno je ispustio. Nemoguće je da je to uradio slučajno, namera je očigledno postojala. Prijavili smo nadležnima da istraže sve okolnosti, ukoliko je učestvovao u prljavim radnjama – rekao je Antić za “Sportski žurnal”.

On tvrdi da je Dinamo čist klub, bez mrlja, i da neće da dozvoli da neko prodaje i namešta utakmice a da klub zbog toga ispašta.

Orlić je suspendovan i tužićemo ga za odštetu kluba – tvrdi Antić.

Ovo nije prvi put da se Orlić nađe u centru pažnje. Pre mesec dana je postigao autogol na meču protiv Železničara.

Branio sam ga tada, smatrao sam da je to moglo svakom da se desi i da se greške dešavaju, ali nećemo da dozvolimo da zbog njega ismevaju klub. Ono što je uradio u Zemunu je bruka i sramota za fudbal, kao da nije hteo da brani. Svi se borimo za Dinamo, dugi niz godina bavim se trenerskim poslom, ali još nisam doživeo da igrač samovoljno napusti teren. Nije se ni vratio sa ekipom, već je pobegao.

Uz to Antić je optužio fudbalera i da je ima druge probleme.

Saznali smo da Orlić ima problem sa kockom. Kao klub smo nemoćni, jer je očigledno da postoje igrači bez moralnih načela i obraza – tvrdi Antić za “Sportski žurnal”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike