Iz Zvezde u Grafičar: Transfer je obavljen i potvrđen!

29.11.2021

15:04

0

Autor: 24sedam

Izdato je i zvanično saopštenje

Iz Zvezde u Grafičar: Transfer je obavljen i potvrđen!
20210808msVidakov3 - Copyright MN Press

Marko Neđić više nije trener omladinaca Crvene zvezde, pošto je imenovan za šefa struke Grafičara. Na toj poziciji nasledio je Boška Đurovskog koji je ostao u klubu sa Senjaka. Legenda Zvezde će ubuduće obavljati funkciju potpredsednika.

Povodom ovih promena, oglasio se i član Prve lige Srbije.

- Fudbalski klub Grafičar imenovao je novog šefa stručnog štaba, dosadašnjeg trenera omladinske selekcije Crvene zvezde, Marka Neđića. Reč je o mladom i uspešnom stručnjaku koji je sarađivao sa velikim brojem igrača koji trenutno nastupaju za Grafičar, tokom njihovog juniorskog staža u redovima crveno-belih. Odlično poznaje njihove igračke kvalitete što će mu pomoći da ekipu vrati na pobednički kolosek i ostvari planirane sportske ambicije.

Promo
 

Istovremeno, Grafičar obaveštava sportsku javnost da dosadašnji prvi trener Boško Đurovski i legenda našeg fudbala postaje potpredsednik kluba. Pored nastavka brige o mladim fudbalerima i unapređenju njihovog razvoja, Đurovski će biti zadužen za koordinaciju sa Omladinskom školom Crvene zvezde, čime će saradnja dva kluba biti podignuta na još viši nivo.

Klub se zahvaljuje Đurovskom na izuzetnoj posvećenosti i predanom radu tokom trenerskog mandata, uz zadovoljstvo što će jedan takav as koji je odigrao preko 400 utakmica u dresu Crvene zvezde nastaviti svoj mandat u klubu koji ove godine slavi vredan jubilej, 100-godišnjicu postojanja.

MN Press
 

Takođe, klub želi mnogo uspeha Marku Neđiću na novom zadatku, uvereni da će doneti dodatnu energiju i unaprediti igru i rezultate prvog tima Grafičara - navedeno je u saopštenju "Grafosa".

Tim u koji Zvezda šalje svoje klince na kaljenje je trenutno na 14. mestu Prve lige Srbije. Iz 18 utakmica ima 16 bodova.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike