Ove Anćelotijeve reči želeli smo da čujemo za Luku Jovića: On će biti jedan od najbolji na svetu

29.11.2021

08:46

0

Ove Anćelotijeve reči želeli smo da čujemo za Luku Jovića: On će biti jedan od najbolji na svetu
anćeloti - Copyright AP Photo/Fermin Rodriguez

Real Madrid čuva vrh tabele Primere uprkos nešto slabijim partijama ekipe u ovoj sezoni. Zasad se "kraljevski klub" najviše oslanja na učinak veterana Karema Benzeme i njegovog mlađeg kolege u napadu Brazilca Vinisijusa Žuniora, koji je i sinoć protiv Sevilje postigao odlučujući gol za konačnih 2:1 u završnici meča.

Brazilski napadač postigao je 11 golova ove sezone u svim takmičenjima, pa je i italijanski stručnjak Karlo Anćeloti morao da prokomentariše odličnu formu svog trenutno najboljeg igrača:

 

Tanjug/AP
 

 

- Vinisijus je izvanredan fudbaler. Uvek ima nešto posebno da pokaže što se tiče rada nogu i fizike. Ali ono što me najviše iznenađuje je to što postiže takve golove. Veoma je jak u driblingu, igra "jedan na jedan", ali i zabija takve golove. Napravio je još jedan korak ka tome da bude jedan od najboljih fudbalera na svetu. Najvažnije je da je fokusiran na to da postane još bolji - rekao je Anćeloti, a prenosi Marka.

Luka Jović nije imao priliku da se pokaže u meču protiv Sevilje. Srbin je celu utakmicu presedeo na klupi, baš kao i Marko Dmitrović na drugoj strani, dok Nemanje Gudelja nije bilo u protokolu. Izvesno je da će bar dvojica od ove trojice uskoro morati da promene sredinu, jer se očigledno ne nalaze u planovima svojih trenera.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike