Šok u Barseloni! Tužan kraj velike karijere – Aguerovo zbogom fudbalu

20.11.2021

17:20

0

Autor: 24sedam

Iskusni argentinski napadač zbog problema sa srcem doneo tešku odluku

Šok u Barseloni! Tužan kraj velike karijere – Aguerovo zbogom fudbalu
profimedia-0640670832 - Copyright Profimedia/Rafa Huerta/SPP

 

Zidine "Nou Kampa" još jednom su zaljuljane iz temelja. Kao po pravilu u poslednjih nekoliko meseci, iz Barselone stižu samo ružne vesti, a poslednja u nizu odjeknula je celim svetom - Serhio Aguero završava karijeru!

Iskusni napadač je, kako prenose brojni španski mediji, zbog problema sa srcem doneo odluku da okončna impozantnu trofejnu karijeru, što bi zvanično trebalo da objavi narende sedmice na konferenciji za medije.

Aguero je, navodno, o svojoj odluci već obavestio čelnike katalonskog giganta, koji su tako pretrpeli još jedan ozbiljan udarac od kako su, pre nekoliko meseci, preuzeli rukovođenje klubom.

Sjajni centarfor stigao je prošlog leta pun entuzijazma na "Nou Kamp", izuzetno motivisan da sa jednim od najboljih prijatelja Leom Mesijem vrati Barsu na šampionski kolosek. Ipak, opšta radost ubrzo je surovo prekinuta, jer je Barselona bila primorana da se rastane sa klupskom ikonom, koja je karijeru nastavila u PSŽ.

Bez obzira na novonastalu situaciju, Aguero je ušao u izuzetno kompleksnu sezonu Barse, za koju je odigrao samo četiri utakmice u Primeri, pre nego što se tokom meča sa Alavesom (1:1) uhvatio za grudi i požalio na otežano disanje.

Usledili su detaljni lekarski pregledi na kojima je ustanovljen srčani problem, ali se niko nije detaljnije upuštao u javno komentarisanje zdravstvenog stanja legendarnog Argentinca, koji je jedini gol u Barsinom dresu postigao u porazu od najvećeg rivala Reala na "Nou Kampu" (2:1).

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Uskoro opširnije na 24sedam.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike