Traje agonija Orlića, katastrofu u Ukrajini sprečio mladi golman Crvene zvezde

16.11.2021

19:50

0

Opet poraz u kvalifikacijama...

Traje agonija Orlića, katastrofu u Ukrajini sprečio mladi golman Crvene zvezde
20211112zmSerbiaU212 - Copyright MN Press

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije (U21) poražena je večeras na gostovanju Ukrajini 2:1 (1:0) u utakmici H grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Ukrajinci su dominirali tokom celog meča, a Srbiju je težeg poraza spasio golman Miloš Gordić, koji je između ostalog odbranio i penal.

Strelci za Ukrajinu bili su Dmitro Kriskiv u devetom i Georgi Sudakov u 81. minutu, dok je pogodak za Srbiju postigao Stefan Mitrović u 78. minutu.

Ukrajina je bila ofanzivnija, brža, stalno je napadala. Gordić je branio sve i svašta i slobodno se može reći da nas je on spasio katastrofe.

Podsetimo, Srbija je pre samo nekoliko dana igrala nerešeno sa Farskim Ostrvima...

Stadion: Arena Ljvov u Ljvovu. Sudija: Adam Farkaš (Mađarska)

UKRAJINA: Trubin, Sič, Sirota, Batagov, Vivčarenko, Kriskiv (od 71. Želizko), Bondarenko (od 87. Alefirenko), Mihajlenko, Sudakov (od 83. Očeretko), Vjunik (od 82. Kuharevič), Mudrik. Selektor Ruslan Rotan

SRBIJA: Gordić, Eraković, Marković, Čestić, Šehović, Milosavljević (od 46. Lukić), Topić (od 83. Milovanović), Stanić (od 67. Đerlek), Pantović (od 46. Stuparević), Tedić, Stevanović (od 67. Mitrović). Selektor Aleksandar Rogić

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike