Vlahović ne mora da brine: Fiorentina mu veruje, neće bivšeg reprezentativca Italije

20.11.2020

15:15

0

Autor: J. T.

Srpski napadač neće dobiti dodatnu konkurenciju

Vlahović ne mora da brine: Fiorentina mu veruje, neće bivšeg reprezentativca Italije
Copyright Tanjug/Marco Bucco/LaPresse via AP

Tandem mladih špiceva Fiorentine, Dušan Vlahović – Patrik Kutrone, može da odahne. Neće dobiti dodatnu konkurenciju u vidu Marija Balotelija.

Bivši reprezentativac Italije, i to u vreme kada je selektor bio sadašnji trener kluba iz Firence – Ćezare Prandeli, bez kluba je od kraja prošle sezone, pošto ga je Breša otpustila. Formu održava na treninzima četvrtoligaša Sporting Frankiakorte i bezuspešno se nalazi u potrazi za novim angažmanom.

Očigledno da pojedini potezi u prošlosti 30-godišnjeg kontroverznog napadača nisu zaboravljeni i da se mnogi boje da mu pruže šansu i pored nespornog kvaliteta.

Po pisanju italijanskih medija, među takvima je i Fiorentina koja je izabrala da bude strpljiva s dvojicom mladih napadač, iako je ekipa u dosadašnjih sedam kola Serije A postigla tek 10 golova.

Možda se situacija preokrene već od nedeljnog duela sa Beneventom. Odličnom igrom i golom protiv Rusije, Vlahović je nagovestio da bi u narednim utakmicama mogao da dobije i veću minutažu u ljubičastom dresu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike