Gvardiola ponovo pričao o Mesiju

20.11.2020

16:41 >> 16:49

0

Autor: N. St.

Trenera Sitija još jednom ispitivali o mogućem dolasku Argentinca na Etihad

Gvardiola ponovo pričao o Mesiju
Copyright Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

Obradovao je Pep Gvardiola čelnike Mančester sitija odlukom da produži saradnju sa klubom. Bilo je to dovoljno da se spekulacije oko dovođenja Lionela Mesija na „Etihad“ ponovo aktiviraju.

Već duže vreme se priča o tome da bi „građani“ mogli u januaru da ponude omalenom Argentincu veliku svotu novca da se preseli u Premijer ligu na kraju sezone.

– Mesi je igrač Barselone. Ako me pitate za lično imšljenje, onda moram da kažem da sam zahvalan Barsi za sve što je uradila za mene. Prvo kao igraču, a potom i kao treneru. Kada je Leo u pitanju, voleo bih da završi karijeru tamo. Rekao sam to milion puta i ponoviću još jednom. Kao navijač Barse bih voleo da se leo penzioniše tamo – rekao je Gvardiola.

Pročitajte još: Fabregas pričao o Murinju i Gvardioli, jednog smatra prijateljem, s drugim ne razgovara

Mesiju ističe ugovor na kraju sezone.

– Svi to znaju, ali niko ne zna o čemu on razmišlja i šta se dešava u njegovoj glavi. Kažem, on je sada igrač Barselone, a prelazni rok je tek u junu i julu naredne godine. Nas ovde čekaju važni mečevi i imamo ciljeve koje želimo da ostvarimo. Samo to nam je na umu i to je sve o čemu mogu da pričam – jasan je Gvardiola.

Podsetimo, Mesi je letos bio na pragu da napusti „Nou Kamp“. Podneo je i zahtev za transfer, javno se raspravljao sa tadašnjim predsednikom Bertomeuom. Stvari su se od tada promenile, spremaju se novi predsednički izbori u Barseloni, a šuška se da će od toga najviše zavisiti Lionelova odluka.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike