Mesi napravio haos: U Pari Sen Žermenu kukaju zbog Argentinca, kažu "ne može to tako"

08.11.2021

09:15

0

Autor: 24sedam

U Južnoj Americi ga očekuju važne utakmice

Mesi napravio haos: U Pari Sen Žermenu kukaju zbog Argentinca, kažu "ne može to tako"
mesi - Copyright AP Photo/Gustavo Garello

Dolazak Lionela Mesija u Pari Sen Žermen bio je prava "bomba". S obzirom na već postojeći sastav, navijači sada sigurno veruju da trofeji ne smeju da izostanu. Ali, to što je Argentinac došao ne znači da će sve da bude idealno.

I nije. Zvezda "Svetaca" se nedavno povredila i nalazi se na pauzi, ali ga to nije sprečilo da se priključi nacionalnom timu koji treba da igra kvalifikacione utakmice za Mondijal u Kataru. I to se nije svidelo sportskom direktoru Leonardu.

Ali su mu ruke vezane. Kako navode mediji, u ugovoru postoji klauzula prema kojoj 34-godišnji Mesi može mečeve za reprezentaciju postavi kao prioritet.

- Ne slažemo se da se igrač priključi reprezentaciji jer nije u najboljem fizičkom stanju i trenutno je u fazi oporavka. Nije logično, i ovakve stvari moraju da se reše sa FIFA - kazao je Leonardo za Le Parizijen.

Mesi je propustio meč Lige šampiona sa Lajpcigom i Lige 1 sa Bordoom, zbog pomenute povrede kolena. Argentina je trenutno na drugom mestu kvalifikacione grupe u Južnoj Americi, sa šest bodova manje od Brazila.

Naredne utakmice su protiv Urugvaja i Brazila.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike