Danci se raduju „divljoj“ atmosferi na „Marakani“ i poručuju: Zvezdu moramo da napadnemo i da je pobedimo

03.11.2021

19:21

0

Autor: 24sedam

Trener Midtjilanda optimista uoči meča na stadionu „Rajko Mitić“

Danci se raduju „divljoj“ atmosferi na „Marakani“ i poručuju: Zvezdu moramo da napadnemo i da je pobedimo
profimedia-0640201192 - Copyright Profimedia/Gonzales Photo/Alamy Live News

Odmah posle remija Crvene zvezde i Midtjilanda pre dve nedelje, trener danskog tima Bo Henriksen najavio je pobedu u Beogradu. I od tog razmišljanja nije odstupio nimalo, pred sutrašnji okršaj na stadionu „Rajko Mitić“ (21.00).

- Nema sumnje da moramo da pobedimo. Pred nama je ključan meč u borbi za nastavak takmičenja. To znači da moramo da napadnemo, ali i da budemo pametni i inteligentni - izjavio je Henriksen, izrazivši nadu da će njegov tim moći u sutrašnjem duelu da dokaže da je bolji.

- Imamo osećaj da smo zaslužili više iz prve utakmice posle dobrog nastupa kod kuće, ali ovde dolazimo puni poštovanja za Crvenu zvezdu. Znamo da ima dobar tim, prvi su u grupi, sa puno iskusnih igrača. U situaciji smo u kojoj nam je potrebna pobeda. Naravno da ćemo učiniti sve u svojoj moći. Svaki susret je posebna priča i nadam se da ćemo biti u poziciji da stvorimo prednost.

Danci u Beograd dolaze osokoljeni s tri vezne pobede na domaćoj sceni.

- U dobrom smo ritmu, veliki broj igrača odlično izgleda i jedva čekam da ih ponovo vidim u akciji. Snagom, energijom i optimizmom koji leži u ovom timu, možemo da im naškodimo.

Henriksen je istakao da se on i njegovi igrači raduju igranju pred „delijama“.

- Zbog takvih stvarih se fudbal i igra. Zadovoljstvo je doći u sredinu u kojoj su ljudi strastveni i vole da izraze svoja osećanja u divljoj atmosferi. To daje dodatnu energiju i našim igračima i pomaže im da se prilagode i napreduju – kazao je Bo Henriksen.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike