Sviđa mi se Jović, ali Benzema ga "ubija": Anćeloti zna gde je problem sprskog reprezentativca

03.11.2021 | 08:44

Autor: 24sedam

Ako je po menadžeru Luka neće nigde iz Madrida, samo mora da bude strpljiv

Copyright Profimedia

Srpski fudblaski reprezentativac Luka Jović, iako nikako ne uspeva da pokaže sve ono što zna i ume, nekako je uvek u centru pažnje i veoma je interesantna tema u velikim evropskim klubovima.

Prema poslednjim informacijama Real je odredio cenu za Srbina, klub koji ga ćeli moraće da plati 25 miliona evra, a najozbiljniji u toj nameri izgleda je Arsenal.

Ipak, to je stav "kraljevskog kluba". Ali ne i trenera Karla Anćelotija. Kada bi se on pitao o svemu, Jović bi ostao u Madridu.

- On je dobro i srećan je ovde. Trudim se da mu poklonim što više pažnje. Luka zna da se meni dopada način na koji igra - rekao je Anćeloti španskim novinarima, pa objasnio u čemu je Jovićev najveći problem.

Tanjug/AP Photo/Efrem Lukatsky
 

Tačnije, u kome je najveći problem. Za sve što se našem asu dešava u Realu "kriv" je Karim Benzema.

- Jović ima najboljeg napadača na svetu ispred sebe kao konkurenciju. Mora da bude spreman u svakom trenutku jer će se nešto desiti - zaključio je italijanski stručnjak sa klupe Reala.

Najtrofejniji klub na svetu trenutno se nalazi na drugom mestu u Primeri sa bodom manje od Sosijedada, dok je u grupi D u Ligi šampiona na deobi prvog mesta sa moldavskim Šerifom.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Real večeras (18.45) igra sa Šahtjorom u Madridu i ovaj meč deluje kao odlična prilika da Jović dobije šansu i pokaže šta zna i ume na terenu.

BONUS VIDEO:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam