Stiže Empoli: Neka Italijani upoznaju pravu Zvezdu

03.11.2021

06:15

0

Autor: 24sedam

Utakmica će početi u 16:30, i to na stadionu Čukaričkog

Stiže Empoli: Neka Italijani upoznaju pravu Zvezdu
540x_850nedjic - Copyright FK Crvena zvezda

Omladince Crvene zvezde danas očekuje nova utakmica u Ligi šampiona. Posle eliminacije Sent Patrika, zakazani su dueli sa Empolijem.


Meč sa Italijanima (16:30) biće odigran na stadionu Čukaričkog, a trener Marko Neđić najavljuje veliku borbu.

- Mi smo Zvezda i idemo na pobedu protiv svakog protivnika, bez obzira na to ko je rival. Neće biti realan odnos snaga, jer oni imaju trojicu fudbalera rođenih 2002. godine u startnoj postavi, a mi dečake rođene 2005. godine, velika je to razlika, tri godine... Probaćemo da na mešavinu individualnog kvaliteta i timske igre i zajedništva uspemo da ih nadigramo.

Domaćini smo i to je veoma važan faktor i veliki motiv za decu da se pokažu, kao i ta razlika u godinama. Nadam se da će biti još više ljudi na tribinama nego protiv Sent Patrika, mnogo je momcima značila podrška - kazao je Neđić koji je upoznat sa kvalitetom protivnika.

U sezoni za nama u potpunosti je izdominirao u italijanskoj Primaveri.

- Primavera je po kvalitetu kao Prva liga Srbije, a oni su je prošle godine osvojili i uz to imali igrača koji je proglašen za najboljeg u prvenstvu. Zaista je reč o dobroj ekipi, gledali smo ih i protiv Domžala, ali šta da se radi, idemo hrabro i ne odstupamo od naše igre. Naravno, videćemo koliko će nam oni to dozvoliti, ali svi imamo na umu to da moramo da pokažemo pravu Zvezdu u Evropi. Tako da, napadački ćemo izaći u sredu, možda malo na drugačiji način, igraćemo više direktnije. Verujem u moje igrače, ovo im je sjajna prilika da se dokažu i pokažu - zaključio je Neđić.


BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike