U San Sebastijanu rastu ambicije: Isak za novu "trojku" i ostanak na vrhu

22.11.2020

17:29 >> 17:30

0

Autor: J. T.

Real Sosijedad u sjajnoj formi

U San Sebastijanu rastu ambicije: Isak za novu "trojku" i ostanak na vrhu
Copyright Profimedia

Fudbaleri Real Sosijedada upisali su šestu uzastopnu pobedu. U dosadašnjih 10 kola osvojili su 23 boda i na rivale gledaju sa vrha Primere.

Golom Šveđanina Aleksandera Isaka u 66. minutu savladan je Kadiz u gostima – 1:0 i nema sumnje da polako rastu ambicije kluba iz San Sebastijana. Možda još ne šampionske, jer Atletiko Madrid koji na drugom mestu ima tri boda manje ima i dve utakmice manje, ali razmišljanje o direktnom plasmanu u Ligu šampiona sigurno je prisutno.

Lepu asistenciju u ovoj utakmici upisao je nekadašnji član Mančester junajteda, Belgijanac Adnana Januzaj, koji je “iz kolena” pronašao Isaka na drugoj stativi, a ovaj glavom prosledio loptu u mrežu. Na taj način igrači Sosijedada napravili su i lepu uvertiru za duel sa AZ Alkmarom idućeg četvrtka u Holandiji, od kog bi mogao da im zavisi plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Filip Malbašić je bio u startnoj postavi Kadiza, a zamenjen je u 57. minutu. Njegov tim doživeo je drugi vezani poraz, ali je i dalje na visokom šestom mestu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike