Prebogati Arapi još će čekati na prvu pobedu Njukasla, Votford „zatvorio“ „Gudison"

23.10.2021

16:25

0

Autor: A. Š.

Težak poraz Evertona i tri remija

Prebogati Arapi još će čekati na prvu pobedu Njukasla, Votford „zatvorio“ „Gudison"
Tan2021-10-23_175243809_0 - Copyright Tanjug/Martin Rickett/PA via AP

Njukasl je počeo novi život što se tiče finansiranja, ali za boljitak na rezultatskom planu „svrake“ morati još da se strpe.

Tim sa „Sent Džejms parka“ ni posle devet utakmica ne zna za pobedu u novoj sezoni Premijer lige, ali su barem, posle dva uzastopna poraza, uspeli da osvoje bod. I to na gostovanju, protiv Kristala Palasa – 1:1.

Domaćin je u 56. minutu poveo preko Bentekea, da bi Kalum Vilson devet minuta kasnije poravnao i postavio, ispostavilo se, konačan rezultat, s obzirom da je londonskom timu u 88. minutu VAR poništio gol.

Teško vreme je i za Rafu Beniteza na klupi Evertona. „Karamele“ nikako da prekinu niz veoma loših rezultata, da bi u subotu na svom „Gudisonu“ dobili veliki šamar od Votforda – 5:2.

Do 78. minuta sve je bilo u najboljem redu za ekipu iz Liverupula, koja je golovima Dejvisa u 3. i Rišarlisona u 63. minutu imala minimalnu prednost (2:1, gol za goste postigao King u 13. minutu), da bi se u poslednjih desetak minuta domaćin potpuno raspao, primio četiri gola i doževeo veoma bolan poraz.

Lids i Vulverhempton podelili su bodove (1:1), kao i Sautempton i Barnli (2:2).

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike