Zvezda želi da rastereti igrački pogon, ko može da ide?

28.12.2020

08:04 >> 09:14

0

Autor: Adam Štulić

Crveno-beli četvorici fudbalera neće praviti problem u slučaju pronalaska odgovarajućeg angažmana

Zvezda želi da rastereti igrački pogon, ko može da ide?
Copyright MN Press

Prelazni rok na stadionu “Rajko Mitić” je već počeo. Slavoljub Srnić i Aksel Bakajoko su stigli, zvučnija imena, među kojima je i nekadašnji srpski reprezentativac Duško Tošić, se čekaju, a situacija je uglavnom jasna i kada se radi o odlascima iz kluba.

Nije nikakva tajna da čelnici srpskog šampiona žele da rasterete prilično glomazan igrački pogon, zbog čega su se izdvojila četiri fudbalera kojima klub neće praviti probleme u slučaju da pronađu odgovarajuće angažmane.

Pročitajte još

Kako piše “Sportski žurnal”, Marko Gobeljić, Aleksa Vukanović, Veljko Simić i Milan Pavkov, imaju zeleno svetlo da napuste srpskog prvaka ukoliko postignu dogovor s drugim klubovima.

Gobeljić je bio jedan od najstandardniji fudbalera srpskog šampiona prethodnih sezona, ali se od početka ove takmičarske godine na desnom boku nametnuo Milan Gajić. Kako je iskusni defanzivac i jedan od fudbalera s najdužim stažom u crveno-belom dresu, rastanak se nameće kao najbolje rešenje za obe strane.

Vukanoviću ugovor sa Zvezdom ističe za godinu dana, a iako je i kod Vladana Milojevića i Dejana Stankovića bio čovek od poverenja, angažovanjem Bakajoka značajno mu se smanjio prostor za igru, koji ove sezone praktično i da nije imao Veljko Simić, zbog čega svima u interesu da pronađe sredinu u kojoj će dobiti adekvatnu ulogu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike