Navijači se raduju: Publika se vraća na tribine u Premijer ligi

23.11.2020

16:55 >> 16:57

0

Autor: N. St.

Dobre vesti za Engleze

Navijači se raduju: Publika se vraća na tribine u Premijer ligi
Copyright Tanjug/Laurence Griffiths/Pool via AP

U velikom broju izjava posle utakmica u Premijer ligi su ili treneri ili igrači ponavljali da bi stvari bile bolje da je publika bila na tribinama. Bilo da je to zbog pobede i zajedničke proslave ili poraza i verovanja da bi sa njima možda izbegli neuspeh.

Poznato je da zbog pandemije koronavirusa nema navijača, ali bi stvari mogle da se promene ubrzo. Premijer Velike Britanije Boris Džonson je najavio primenuo novih mera od 2. decembra. Jedna od njih znači da bi publika trebalo da se vrati na tribine.

Pročitajte još: Rivali se ujedinili: Liverpul i Junajted bi da menjaju Premijer ligu

Naravno, sve će se raditi u skladu sa propisima, savetima lekara, poštovanju protokola u vidu nošenja maske i držanja distance i ono što je najbitnije – zavisiće od zdravstvene situacije.

Naime, postoje tri nivoa opasnosti – nizak, srednji i visok. Gradovi koji budu u prva dva nivoa će imati dozvolu da prime navijače. Ne u punom broju, već će biti ograničeno na 4.000 za prvi, odnosno 2.000 za drugi nivo. Oni u kojima je nivo opasnosti na trećem nivou će i dalje igrati pod zabranom, odnosno pred praznim tribinama.

Pročitajte još: Liverpul obara rekorde, Firmino pogađa, a Klop slavi i tuguje

Ništa još uvek nije zvanično, mada je tokom prethodnih nekoliko meseci moglo da se primeti koliko veliku razliku pravi publika, kako za igrače na terenu, tako i za one koji mečeve prate kraj TV ekrana.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike