Lester prekinuo strašan niz Junajteda, „đavolima“ za šampionsku trku treba nešto više od Kristijana Ronalda!

16.10.2021

17:22

0

Autor: A. Š.

Siti rutinski protiv Barnlija, Vulverhempton od 0:2 do pobede u Birmingemu

Lester prekinuo strašan niz Junajteda, „đavolima“ za šampionsku trku treba nešto više od Kristijana Ronalda!
Tan2021-10-16_181131848_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Rui Vieira

Ponadali su se navijači Mančester junajteda da će dolaskom Kristijana Ronalda san o tituli konačno postati java, ali deluje da ni portugalski superstar nije svemoguć. Dokazao je to Lester, koji je u 8. kolu Premijer lige naneo „đavolima“ drugi poraz – 4:2.

Bili su izabranici Ole Gunara Solskjera u strašnom nizu od januara prošle godine na gostujućim terenima, ali su im na put stale „lisice“, nanevši im prvi ligaški poraz posle 30 utakmica na terenima van „Old Traforda“.

Poveo je Junajted golom Grinvuda u 19. minutu, ali su domaći preko Tilemansa u 31. i Sojundžua u 78. minutu došli do preokreta.

Kada je Rašford u 82. minutu poravnao rezultat delovalo je da će se meč završiti podelom bodova, ali je samo minut kasnije Vardi zatresao mrežu De Hee i trasirao Lesteru put ka trijumfu, koji je overio Daka u prvom minutu nadoknade vremena.

Mančester siti je golovima Bernarda Silve u 12. i Kevina de Brujnea u 70. minutu rutinski srušio Barnli, dok je Vulverhempton napravio neverovatan preokret u Birmingemu i u poslednjih desetak minuta okrenuo utakmicu protiv Aston Vile u svoju krosti – 3:2.

Domaći su do velike prednosti došli golovima Ingsa u 48. i Mekgina dvadeset minuta kasnije, ali su „vukovi“ preko Saisa (80’), Koudija (86’) i Nevesa (90+5’) stigli do trećeg uzastopnog trijumfa.

REZULTATI:
Votford – Liverpul 0:5
Aston Vila – Vulverhempton 2:3
Lester – Mančester junajted 4:2
Mančester siti – Barnli 2:0
Norič – Brajton 0:0
Sautempton – Lids 1:0
Brentford - Čelsi 0:1

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike