Poketina čeka rudarski posao da od PSŽ napravi mašineriju koja melje! VAR pogurao „svece“ protiv Anžea

15.10.2021

21:06

0

Autor: A. Š.

Strepeo je „Park prinčeva“ za pobedu do samog kraja

Poketina čeka rudarski posao da od PSŽ napravi mašineriju koja melje! VAR pogurao „svece“ protiv Anžea
Tan2021-10-15_231039664_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Francois Mori

Daleko je PSŽ od mašinerije koja melje rivale. Iako su minulog leta napravili sjajan posao u prelaznom roku, igra „svetaca“ u ovom trenutku ne uliva preveliki optimizam da će se najvažniji pehar u evropskom fudbalu konačno naći na „Parku prinčeva“.

Bilo je to jasno posle poraza od Rena pred reprezentativnu pauzu, a još jasnije posle večerašnje pobede protiv Anžea, na otvaranju 10. kola Lige 1 – 2:1 (0:1).

Sada je već sasvim jasno da Maurisija Poketina čeka rudarski posao kako bi napravio tim koji uliva strah u kosti rivalima i igrom na terenu, a ne samo zvučnim imenima u saatavu.

Ni činjenica da su s večerašnjeg meča izostali Nejmar i Leo Mesi, te Di Marija, Peredes, Markinjos… ne može da bude preveliko opravdanje za PSŽ, čiji su navijači na „Parku prinčeva“ večeras do poslednjeg sudijskog zvižduka brinuli za tri boda.

Poveli su gosti u 36. minutu golom Fulđinija u 36. minutu, da bi izjednačenje doneo Pereira na asistenciju Mbapea u 69. minutu meča.

Neutralni ljubitelji fudbala verovatno su bili razočarani, kada je pet minuta pre kraja, glavni arbitar meča otišao da gleda VAR snimak situacije iz kaznenog prostora hrabrih gostiju, koji su po svemu prikazanom zaslužili veliki bod. Međutim, igranje rukom Kapelje, posle šuta Ikardija, koji bi verovatno završio u gol autu, bilo je dovoljno Sebastijanu Dešpeiju da posle gledanja usporenog snimka pokaže na belu tačku, odakle je precizan bio Kilijan Mbape.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike