Dragović o svom idolu Vidiću: Hteo sam sliku sa njim, ali sam se uplašio da će mi otkinutu glavu!

13.10.2021 | 15:01

Autor: M. N.

Defanzivac Zvezde ima želju da se upozna sa fudbalskom legendom

Copyright MN Press

Defanzivac Crvene zvezde Aleksandar Dragović priznao je da mu je fudbalski idol Nemanja Vidić, otkrivši jedan događaj sa bivšim kapitenom "Orlova".  

- Nažalost, nisam imao prilike da se sretnem s njim van terena. Tokom 2011. dok sam nastupao za Bazel, igrali smo protiv Junajteda u Ligi šampiona. Pobedili, i izbacili smo ih iz takmičenja. Zato se nisam usudio da pričam sa njim. Bio sam uplašen da će mi otkinuti glavu - otkrio je Dragović.

Fudbaler Zvezde veruje da će imati priliku da se napokon upozna sa Vidićem, pogotovo što njegov sin nosi crveno-beli dres u mlađim kategorijama. 

- Njegov sin sada igra u mlađim timovima Crvene zvezde. Nadam se da će njegov tata jednom svratiti u klub i da ću porazgovarati s njim. On i Serhio Ramos su jedina dva fudbalera od kojih bi tražio da se fotografišemo.

On je napravio paralelu između Vidića i Ramosa i zašto su za njega njih dvojica najbolji defanzivci na svetu.

- Ramos je neverovatan štoper i u isto vreme odličan je u napadu. Mislim da je dao više golova nego što sam ja igrao utakmica u poslednjih pet godina. Što se tiče Vidića, njegova želja na terenu i kako je ulazio u svaki duel su za svako poštovanje - zaključio je Dragović.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam