Borjan se oporavio, ima poruku za "delije": Svi napadaju Zvezdu, svima smetamo, ali uz navijače možemo sve

12.10.2021

08:08

0

Autor: 24sedam

Koronavirus je prošlost, trenira punom snagom

Borjan se oporavio, ima poruku za "delije": Svi napadaju Zvezdu, svima smetamo, ali uz navijače možemo sve
Copyright MN Press

Pred fudbalerima Crvene zvezde su brojni izazovi u vidu takmičenja na tri fronta. Kapiten Milan Borjan se oporavio od koronavirusa i sada kaže da veruje u svoju ekipu i u to da će ciljevi biti ostvareni. 

- Odlično se osećam. U potpunosti sam se oporavio, sve je u najboljem redu, treniram maksimalno. Ne samo ja, već čitava ekipa radi na vrhunskom nivou kako bismo što spremniji dočekali sve izazove koji slede – rekao je Borjan za sajt kluba.  

Posle reprezentativne pauze, odmah se nastavljaju izazovi u prvenstvu, kao i trka za prvo mesto u Ligi Evrope. 

- Pred nama je gust raspored do nove pauze u novembru, praktično ćemo dva puta nedeljno igrati utakmice, i to je nešto za šta je potrebna i fizička i mentalna snaga. Ipak, verujem da smo sposobni da ponovo usrećimo sve one koje su uz nas i da dobrim rezultatima "nateramo" zvezdaše da budu ponosni - počeo je Borjan. 

U Zvezdi su se prethodnih dana mnogo bavili tzv. bočnim udarima, izdavana su saopštenja, a ljudi iz kluba govorili su o napadima javnosti na koheziju tima. 

- Zvezda je u poslednjih pet godina mnogo porasla, vratila se tamo gde pripada, i dominira. Baš zato imam osećaj da svima smeta i da su svi krenuli u napad na nju i na svakog od nas. Osećam da su samo zvezdaši uz nas, uz svoj klub, ali i to je dovoljno, jer mi uz pravu podršku sa tribina možemo da pokažemo da smo jači od svega i od svih. Zato pozivam sve zvezdaše da budu uvek uz nas, na svakoj utakmici, na svakom stadionu, a naročito na "Marakani". Jer zajedno na taj način sve možemo da pobedimo, i na terenu i van njega, i da pokažemo da smo sa razlogom najveći - zaključio je Borjan. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike