Bivši fudbaler Zvezde nije hteo da ćuti na dešavanja iz Kruševca: Nadam se da je Terzić otišao ispred Skupštine

04.10.2021

15:58

0

Autor: A. Š.

Nikoli Petkoviću zasmetala nedavna izjava Aleksandra Stanojevića

Bivši fudbaler Zvezde nije hteo da ćuti na dešavanja iz Kruševca: Nadam se da je Terzić otišao ispred Skupštine
Copyright MN Press

Uvođenje VAR tehnologije definitivno je doprinelo smanjivanju tenzija u srpskom fudbalu. Neuporedivo manje se priča o spornim sudijskim odlukama, i posle dugo vremena nema uobičajenih klupskih saopštenja u kojima se razlozi za „prosute“ bodove traže u greškama arbitara.

Ipak, posle derbija 12. kola Linglong Superlige u Kruševcu, gde je Partizan savladao Napredak (1:0) golom Rikarda Gomeša iz ponovljenog penala, koji je dosuđen upravo posle asistencije iz VAR sobe, oglasio se bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Petković.

- Imamo izjavu trenera Stanojevića koji kaže da će ići pred Skupštinu ako Zvezda bude nešto “radila” i ako mora da bude prvak. Zvezda nije na silu pet godina u Evropi, kao ni Partizan sad. I kako bi sad Zvezda trebalo da reaguje, posle takve izjave i događanja u Kruševcu? Nadam se da je Zvezdan Terzić otišao da traži ispred Skupštine posle svih dešavanja u Kruševcu…Takve izjave moraju izaći iz našeg fudbala jer samo pogoršavaju stanje u njemu i odnos dva najveća kluba – izjavio je Petković.

Nekadašnji mladi reprezentativac, ipak, pohvalno je govorio o srpskom fudbalu, koji, konačno, ima realne šanse da ostvari dugogodišnji san – dva kluba u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

- Zvezda se vratila gde joj je mesto, srpski fudbal napreduje, napravila je Zvezda jako lepu stvar, već petu godinu zaredom u Evropi. I Partizan se izdigao i igra odličan fudbal zahvaljujući treneru Stanojeviću koji je promenio ceo sistem, u Evropi su jako dobri, ali dešavanje u Kruševcu je malo bacilo senku na taj uspeh – kazao je Nikola Petković.
 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike