Što ne može niko, može Srbin! Filip Kostić pokorio neosvojivu „Alijanc arenu“

03.10.2021

17:44

0

Autor: A. Š.

Bajernova surova mašinerija stala pred Ajntrahtom

Što ne može niko, može Srbin! Filip Kostić pokorio neosvojivu „Alijanc arenu“
Copyright Tanjug/AP Photo/Matthias Sćrader

Što ne može niko, može Srbin! Mleo je minhenski Bajern rivale prethodnih nedelja, kako u Bundesligi, tako i u Ligi šampiona, surovo je delovala kaznena ekspedicija Julijana Nagelsmana, sve dok nije stala pred Filipa Kostića i ugasila se.

Bajern – Ajntraht 1:2.

Mučio se tim iz Frankfurta od starta sezone. Srpski reprezentativac je gurao svoj tim najbolje što je mogao, ali Ajntraht nikao nije uspevao da prebaci jedan bod (šest vezanih remija, pet rezultatom 1:1).

Led je probijen prošlog četvrtka, minimalnom pobedom u Ligi Evrope protiv Antverpa, da bi u nedelju „skalp skinut“ i moćnom šampionu.

Nanizao je Bajern devet pobeda u svim takmičenjima pre nego što je danas izašao na megdan Ajntrahtu, čiji se fudbaleri nisu uplašili ni kada je Gorecka (29’) doneo prednost moćnoj bavarskoj mašini.

Samo tri minuta kasnije Hinterger je, na asistenciju Kostića poravnao rezultat, da bi „Alijanc arena“ ostala šokirana kada je srpski reprezentativac u 83. minutu zatresao mrežu Nojera, za prvo ovosezonsko bundesligaško slavlje ekipe Olivera Glasnera.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike