Pao je i moćni PSŽ: Moćni napadački trio bez udarca u okvir gola?!

03.10.2021

15:01

0

Autor: A. Š.

Poketinova skupocena mašinerija stala posle osam vezanih pobeda

Pao je i moćni PSŽ: Moćni napadački trio bez udarca u okvir gola?!
Copyright MN Press

Nije PSŽ blistao prethodnih nedjelja, ali je pobeđivao. Ipak, pobedničkom nizu Poketinove skupocene mašinerije došao je kraj. Ren je na svom terenu, u premijernom meču nedeljnog izdanja Lige 1, savladao „svece“ 2:0.

Kao da je predosetio argentinski strateg da bi duel u Bretanji mogao da bude „mina“ za njegov tim, pa je od starta na teren poslao Mesija, Nejmara, Mbapea i Di Mariju, ali fantastični kvaretet, kao ni njihove zamene kasnije, nisu se poroslavili.

Deluje neverovatno, ali je istinito, Parižani za 90 i kusur minuta nisu uputili šut u okvir gola Rena, čija je defanziva najbliža kapitulaciji bila u 31. minutu, kada je Mesi iz slobodnog udarca pogodio prečku.

S druge strane, domaćin je svoje šanse  pretvorio u golove za veliki trijumf i prekid trijumfalnog pohoda PSŽ u francuskom šampionatu (osam uzastopnih pobeda).

U poslednjim momentima prvog poluvremena Laborde je doveo Ren do prednosti, da bi na samom startu drugog dela (46’) Tet duplirao vođstvo domaćina i praktično već tada overio velika tri boda.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike