Pao je i moćni PSŽ: Moćni napadački trio bez udarca u okvir gola?!

03.10.2021 | 15:01

Autor: A. Š.

Poketinova skupocena mašinerija stala posle osam vezanih pobeda

Copyright MN Press

Nije PSŽ blistao prethodnih nedjelja, ali je pobeđivao. Ipak, pobedničkom nizu Poketinove skupocene mašinerije došao je kraj. Ren je na svom terenu, u premijernom meču nedeljnog izdanja Lige 1, savladao „svece“ 2:0.

Kao da je predosetio argentinski strateg da bi duel u Bretanji mogao da bude „mina“ za njegov tim, pa je od starta na teren poslao Mesija, Nejmara, Mbapea i Di Mariju, ali fantastični kvaretet, kao ni njihove zamene kasnije, nisu se poroslavili.

Deluje neverovatno, ali je istinito, Parižani za 90 i kusur minuta nisu uputili šut u okvir gola Rena, čija je defanziva najbliža kapitulaciji bila u 31. minutu, kada je Mesi iz slobodnog udarca pogodio prečku.

S druge strane, domaćin je svoje šanse  pretvorio u golove za veliki trijumf i prekid trijumfalnog pohoda PSŽ u francuskom šampionatu (osam uzastopnih pobeda).

U poslednjim momentima prvog poluvremena Laborde je doveo Ren do prednosti, da bi na samom startu drugog dela (46’) Tet duplirao vođstvo domaćina i praktično već tada overio velika tri boda.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam