Korona ušla i u Humsku! Stanojević posle Flore otkrio zašto nije bilo Saničanina

30.09.2021

20:12

1

Autor: D. P./A. Š.

Crno-beli napravili veliki korak ka evropskom proleću

Korona ušla i u Humsku! Stanojević posle Flore otkrio zašto nije bilo Saničanina
Copyright MN Press

Partizan je nije briljirao, ali je upisao važnu pobedu u borbi za zimovanje u Evropi. Na stadionu u Humskoj, u drugom kolu Lige konferencija, crno-beli su savladali estonsku Floru 2:0 i napravili ogroman korak za prolasku grupne faze takmičenja.

- Drago mi je da smo nastavili sa pobedama u Evropi. Čestitam momcima. Bilo je teško igrati zbog kiše, moramo biti zadovoljni. Nadam se da je dečko iz ekipe Flore dobro i da će sve biti u redu. Želim mu sve najbolje - rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević na konferenciji za medije posle meča.

Oko šest hiljada navijača u Humskoj pružilo je podršku strategu Partizana.

- Bilo je trenutaka slabosti, ali publika je to osetila i dizala nas. Hvala im na tome.

Stanojević je otkrio i zbog čega u sastavu nije bilo jednog od najstandardnijih prvotimaca ove sezone Sineše Saničanina.

- Zaražen koronom, dobro se oseća, ali je pozitivan - rekao je Stanojević.

Dvostruki strelac u pobedi crno-belih Lazar Marković istakao je da je srećan zbog golova, ali da nije važno ko ih je postigao, već da je bitan trijumf.

- Mnogo bitna pobeda, da nastavimo sa dobrim partijama u Evropi, da pokušamo da doguramo što dalje možemo. Srećni smo zbog pobede - rekao je kapiten Marković, uz osvrt na momenata kada je pozlilo fudbaleru gostiju Markusu Sepiku.

- Nije nam bilo svejedno, želim mu sve najbolje. Nije bilo lako nastavitii, ali mi smo profesionalci - zaključio je Marković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike