Lazetić zablistao, Zvezdina deca trijumfalno startovala u Ligi šampiona

29.09.2021

21:25

0

Autor: A. Š.

Crveno-bele nade kao gosti bolji od Sent Patrika

Lazetić zablistao, Zvezdina deca trijumfalno startovala u Ligi šampiona
Copyright MN Press

Startovali su omladinci Crvene zvezde, Ligu šampiona za mlade na najbolji mogući način, pobedom nad ekipom Sent Patrika na gostujućem terenu rezultatom 2:1. Blistao je mladi napadač Marko Lazetić sa dva pogotka kojim je rešeno pitanje pobednika još u prvom delu igre, ali su domaći uspeli u nadoknadi vremena da smanje rezultat.

Nije se mnogo čekalo na to da izabranici Marka Neđićai dođu do prednosti, pa je već u trećem minutu talentovani napadač pogodio mrežu rivala posle asistencije Stefana Lekovića. Nastavili su Zvezdini dečaci da pritiskaju rivala i posle vodećeg gola, a nakon nekoliko promašenih prilika, crveno-beli su do dupliranja prednosti stigli u 45. minutu, kada se Lazetić najbolje snašao u kazenom prostoru rivala i na pravi način iskoristio asistenciju Milosavića.

Učenici Marka Neđića su strpljivo gradili napade i delovalo je kao da se nisu zadovoljavali time što imaju dobar rezultat pred povratak u Beograd, već da su išli na "gol više". Nažalost, drugi žuti karton je u 82. minutu dobio defanzivac Melentijević, pa su u finišu Zvezdina deca, brojčano slabija, primila pogodak, kada je Mekormak pogodio i postavio konačan rezultat.

Revanš utakmica zakazana je za 20. oktobar i igraće se na stadionu Čukaričkog.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike