Zlatan se sprema za penziju: Ibra za tri miliona evra kupio ekskluzivnu zemlju za lov i ribolov

28.12.2020

12:52 >> 13:20

0

Autor: Adam Štulić

Švedski napadač pazario još jednu nekretninu u domovini

Zlatan se sprema za penziju: Ibra za tri miliona evra kupio ekskluzivnu zemlju za lov i ribolov
Copyright Profimedia/LaPresse - Spada

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović je prinudnu pauzu u Milanu, uslovljenu povredom butnog mišića pre mesec dana u derbiju s Napolijem, iskoristio da skokne do domovine i provede vreme sa porodicom.

Sjajni centarfor je vreme u Švedskoj iskoristio da se potpuno opravi, ali i da napuni baterije za nastupajućih šest meseci u kojima će Milan, kako stvari trenutno stoje, biti jedan od glavnih favorita za osvajanje Serije A, kao i Lige Evrope, gde se u šesnaestini finala sastaje sa Crvenom zvezdom.

Pročitajte još

Takođe, Zlatan je sebi priuštio i sjajan novogodišnji poklon. Naime, iskusni napadač je kupio zemlju u ekskluzivnom području, koje se nalazi u blizini porodične vile u oblasti Are, planinskom gradu blizu granice s Norveškom. Šveđanin je za šumsku parcelu izdvojio tri miliona evra u koje su ušle sve potrebne dozvole za još jednu njegovu veliku ljubav, lov i ribolov, kao i odobrenje za upotrebnu motornih sanki po volji.

Ibra je već rešio da će po završetku karijere živeti u Švedskoj, a dokaz tome je i to što njegova porodica nije s njim u Milanu, kako bi deca mogla da nastave školovanje u domovini.

Podsetimo, Zlatan je zbog svojih hobija već imao probleme u javnosti, pošto je 2014. godine ulovio losa teškog više od 500 kilograma, dok se na Instagram profilu pohvalio i ribolovačkim umećem.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike