Miletić zvanično! Humskom će se opet oriti pesma "Mančester je selo, Ćelavi je bolji od Pogbe"!

01.09.2021 | 09:52 >> 10:29

Autor: Dejan Petković

Crno-beli dobili vredno pojačanje

Copyright MN Press

Iskusni defanzivac Nemanja Miletić potpisao je jednogodišnji ugovor sa Partizanom.

On je prošlog leta otišao u Saudijski Arabiju u tim Al Raed, ali je nakon promene trenera dobio raskid ugovora, pa se u Partizan vraća kao slobodan igrač.

Miletić će sada za razliku od poslednje dve sezone prvog mandata u Humskoj više vremena provoditi u igri kao štoper, tako da će se linija koju trenutno čine Siniša Saničanin i Igor Vujačić značajno pojačati njegovim povratkom.

To će dati širinu izbora treneru Aleksandru Stanojeviću, ali i odmor dvojici standardnih defanzivaca koji su sve dosad imali alternativu u veteranu Bojanu Ostojiću. Naravno, u slučaju potrebe trener crno-belih može eksperimentisati sa Miletićem kao desnim bekom, mada je ta varijanta najmanje verovatna zbog odlične forme Aleksandra Miljkovića i Marka Živkovića.

Miletić je rođen 1991. godine u Kosovskoj Mitrovici. Prvi put je u Partizan došao u leto 2017. godine iz belgijskog Vesterloa, baš u eri trenera Miroslava Đukića. Nastupao je i kod Zorana Bate Mirkovića, kao i u vreme Sava Miloševića, uvek kao desni bek. Ostaće zapamćen njegov pogodak za izjednačenje protiv Moldea u plej-of duelu za plasman u Ligu Evrope, u avgustu 2019. godine.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam