Legendarni Argentinac upozorava PSŽ: Ako sa Mesijem ne osvojite Ligu šampiona, nećete nikada!

03.09.2021

18:03 >> 18:10

0

Autor: Adam Štulić

Da li će ušati trofej konačno stići na Park prinčeva?

Legendarni Argentinac upozorava PSŽ: Ako sa Mesijem ne osvojite Ligu šampiona, nećete nikada!
Copyright Huan Roman Rikelme foto: Profimedia

Posle nedavno završenog letnjeg prelaznog roka u jedno nema dileme – najzvučnije je bilo u Parizu. Na „Park prinčeva“ su stigli Vajnaldum, Serhio Ramos, Điđi Donaruma i kao šlag na tortu Leo Mesi. Pojačanja za ono što se u „gradu svetlosti“ čeka godinama – trofej Lige šampiona.

Izmiče najvažniji klupski pehar u Evropi „svecima“ sezonama unazad, kao da je i prebogatim šeicima dosadilo da iznova i iznova kreću u pohod na evropski tron unapred znajući da, barem na papiru, nisu glavni favoriti za osvajanje „ušatog“.

Zbog toga su ovog leta uradili sve neophodne predradnje, otišli čak toliko daleko da odbiju 200 miliona od madridskog Reala za Kilijana Mpabea, koji već u januaru može da potpiše predugovor s „kraljevskim klubom“ i narednog leta ode u Španiju bez centa obeštećenja, zbog čega je sada odgovornost za sve rezultate prebačena u ruke Maurisija Poketina, čiji će se svaki potez posmatrati kroz „duplu lupu“.

U to je siguran i nekadašnji argentinski reprezentativac Huan Roman Rikelme, koji sada obavlja funkciju potpredsednika „njegove“ Boke juniors.

– Ako PSŽ sada, sa Mesijem, ne osvoji Ligu šampiona, neće nikada. Ipak, siguran sam da će se Pariz popeti na krov Evrope, a da će se Mesi potom vratiti u Barselonu i završiti karijeru – kazao je nekadašnji fudbaler, između ostalih, katalonskog giganta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike