U Partizanu ima da polude, Suma se povredio igrajući za Gvineju, sledi mu nova pauza

04.09.2021

09:52 >> 10:12

0

Autor: Milan Nastić

Vezista crno-belih proveo na terenu samo sedam minuta

U Partizanu ima da polude, Suma se povredio igrajući za Gvineju, sledi mu nova pauza
Copyright MN Press

Novi peh za Partizan. Fudbaler crno-belih Sejduba Suma se povredio posle samo sedam minuta u dresu Gvineje u meču protiv Gvineje Bisao, u kvalifkacijama za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru sledeće godine.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević sigurno neće biti zadovoljan ovakvim razvojem situacije, pošto je iz Beograda otišao rovit, a prema informacijama medija iz Gvineje, on je ceo jučerašnji dan proveo na ispitivanjima i utvrđeno je da se radi o povredi mišića, ali se još ne zna koliko će odsustvovati sa terena.

Pročitajte još

Suma je otišao na okupljanje reprezentacije na nagovor Saveza, a sigurno će u Partizanu biti kivni, jer Suma je bitna karika u redovima crno-belih, pogotovo što ih od 16. septembra čeka grupna faza Lige konferencija.

Pored tog takmičenja, izabranike Aleksandra Stanojevića posle reprezentativnih obaveza čekaju mečevi sa Radničkim iz Kragujevca, večiti derbi, a onda i start u Evropi.

Gvinejca sada očekuje nova pauza, pošto mu je posle Santa Klare utvrđena ruptura od 11 milimetara i pitanje je u kojoj meri će biti sposoban da se opravi i pripremi za buduće izazove u Partizanu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike