Kežman ispeglao probleme u Laciju: Mladi srpski reprezentativac može da se nada dobrim vestima

05.09.2021

10:27

0

Kamenović ovog leta ostao ispoid crte odlukom trenera Lacija Mauricija Sarija

Kežman ispeglao probleme u Laciju: Mladi srpski reprezentativac može da se nada dobrim vestima
Copyright MN Press

Mladi srpski reprezentativac Dimitrije Kamenović ostao je ispod crte kada su se licencirali igrači Lacija za novu sezonu u Seriji A, ali sada postoje saznanja da će se ta odluka promeniti u dogledno vreme.

Naime, kako piše današnje izdanje “Korijere delo sport” srpski fudbaler će od zime biti licenciran i imaće pravo da konkuriše za mesto u prvoj ekipi koje je izgubio u letnjem pripremnom periodu procenio Mauricija Sarija da nije zreo za profesionalni fudbal u Seriji A. Kamenović će do ove promene raditi sa ekipom Lacija do 21 godine, kojoj generacijski i pripada.

MN Press

Kako je došlo do promene stava prema Kamenoviću? Isti izvor prenosi da su se tokom nedelje sastali sportski direktor Lacija Igli Tare i Kamenovićev menadžer Mateja Kežman. Kako srpski agent ima jako dobre odnose sa poznatim Albancem stvar je brzo rešena i na zadovoljstvo srpske strane.

Kežman je zaslužio kredit u Laciju otkako im je doveo Sergeja Milinković-Saviča iz belgijskog Genka i Adama Marušića iz Ostendea. On je ovog leta posredovao i prilikom transfera levog beka Čukaričkog od čega su “brđani” zaradili 2.500.000 evra.

Uprkos nepovoljnom statusu u klubu, Kamenović se nalazi na okupljanju mlade reprezentacije Srbije. Njega i “orliće” očekuje duel protiv Severne Makedonije u utorak 7. septembra, nakon što su u Staroj Pazovi poraženi od Ukrajine sa 1:0.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike