Moćni Bajern seje strah po Bundesligi

11.09.2021

19:14 >> 19:40

0

Autor: Adam Štulić

Šampion se prošetao kroz Lajpcig

Moćni Bajern seje strah po Bundesligi
Copyright Radost fudbalera Bajerna u Lajpcigu foto: Tanjug/AP Photo/Michael Sohn

Derbi je bio samo na papiru, svaku neizvesnost uništio je silni Bajern Julijana Nagelsmana. Mladi strateg nije imao milosti prema dojučerašnjim izabranicima, pošto su Bavarci u Lajpcigu slavili 4:1.

Početni remi u Menhengladbahu očigledno je bio samo loš dan Bajerna, koji je potom ušao u seriju pobeda, krunisanu sa ukupno devet golova u poslednja dva meča Bundeslige.

Pošto je pre reprezentativne pauze Herta „petardirana“ na „Alijanc Areni“, nešto bolje su ove subote prošli fudbaleri Lajpciga, koji izvesno ove sezone neće moći da pariraju moćnijem rivalu u borbi za šampionski tron.

Bajern je poveo već u 12. minutu, pošto je precizan sa bele tačke bio Robert Levandovski, da bi posle samo desetak minuta igre sve bilo rešeno, golovima Musijale (47’) i Sanea (54’).

Kada je Lajmer četiri minuta kasnije postigao gol za Lajpcig mnogi su se ponadali da bi meč mogao, ako ništa drugo da uđe u rezultatsku neizvesnost, umesto koje je, u prvom minutu nadoknade vremena, Čupo Moting overio ubedljiv trijumf Bajerna.

Ostali rezultati:

Union Berlin – Augsburg 0:0
Hofenhajm – Majnc 0:2
Bajer – Borusija Dortmund 3:4
Frajburg – Keln 1:1
Grojter Firt – Volfsburg 0:2

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike