Tavamba razbio Milojevićev Al Ahli, Nikolić u golgeterskoj seriji (video)

02.01.2021

17:55

0

Bivši napadači Partizana pogađali mreže u Sadijskoj Arabiji

Tavamba razbio Milojevićev Al Ahli, Nikolić u golgeterskoj seriji (video)
Copyright Printscreen/Twitter

Ubedljivom pobedom (0:3) na terenu Al Ahlija, drugoplasiranog tima šampionata Saudijske Arabije, ekipa Al Tavona napravila je najveće iznenađenje u 11. kolu.

Sve je bilo odlučeno još u prvom poluvremenu, za 15 minuta igre, u razdoblju od 30. do 45. minuta, kada su gosti postigli tri gola.

Poslednji pogodak za Al Tavon bio je delo bivšeg fudbalera Partizana Leandrea  Tavambe. Kamerunac zaslužuje da ponese priznanje za igrača utakmice, budući da je i kod prvog gola za svoju ekipu bio asistent strelcu Abdulaju Saneu.

Pročitajte još

U drugom meču 11. kola Al Raed Nemanje Nikolića i Nemanje Miletića nije uspeo da savlada Al Kvadasiju za koju zbog povrede nije nastupio treći partizanovac Uroš Vitas.

Meč je završen 2:2, oba gola za domaće postigao je Nikolić, ali je pažnja njegovog tima popustila u poslednjim trenucima meča pa su gosti u drugom minutu sudijske nadoknade vremena došli do 2:2. Miletić je posle gola dobio drugi žuti karton zbog protesta.

U prošlom kolu Al Raed je u sudijskom vremenu primio drugi gol od Al Ahlija, pa su tako poraženi sa 1:2, iako su bili bolja ekipa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike